in English in German in French
Hírlevél

Intézményünk országos és nemzetközi hálózati kapcsolatát az
Elektronikus Kormányzati Gerinchálózat biztosítja.

Kezdőoldal Magunkról Köszöntő
Köszöntő

Tisztelt Partnerünk, Kedves Érdeklődő!


Szeretettel köszöntöm Intézetünk honlapján!

Nagy megtiszteltetés számomra, hogy a Földművelésügyi Miniszter, Fazekas Sándor úr 2015. február 16-án kinevezett a hivatal élére és a FÖMI irányításával bízott meg. E felkérésnek eleget téve elsőként a feladatkört érintő szakmai, humán és tárgyieszköz átadás-átvételi folyamat zárult le. Az átvilágítás eredményeként megállapítom, hogy az Intézet humán-szakmai bázisa tökéletes alapot nyújt a sikeres folytatáshoz, melyre bátran támaszkodhat mind a hazai, mind pedig a nemzetközi szakmai közvélemény és amelyre magam is számítok a folyamatban lévő, a megkezdett és a tervezett munka során. Mindenképpen szeretném elérni, hogy a FÖMI naprakész válaszokat adva minden időben képes legyen megfelelni a kor aktuális kihívásainak és illeszkedjen a hazai és EU-s szabályozás feltételrendszeréhez.

Kinevezésem óta több, az Intézetben futó uniós forrásból finanszírozott projekt sikeres lezárását hajtottuk végre, amelyek szolgáltatásaink felhasználói számára komoly segítséget jelentenek, az intézmény számára pedig előrelépést és modern IT technológiai fejlesztéseket eredményeztek.

A jövőbeni tervek között szerepel a Kormány által már elfogadott operatív programokra benyújtott pályázataink szakmai tartalmainak megvalósítása, amelyek többek között a nemzeti téradat-infrastruktúra, az elektronikus ingatlan-nyilvántartás létrejöttét célozzák, illetve más szakmai érintettségben lévő projektek megvalósításában is jelentős szerepet szánok a FÖMI-nek. Emellett természetesen maximális támogatásomat élvezi az az évtizedek óta folyó, magas színvonalú szakmai munka, ami megalapozta az intézmény hírnevét. Nemzetközi kapcsolatainkat pedig konkrétabb és eredményesebb szakmai szintre kívánom emelni.

Mint a Földmérési és Távérzékelési Intézet új főigazgatója ezúton is biztosítom arról, hogy az immár általam irányított méltán nagy múltú FÖMI a továbbiakban is felelősségteljesen látja el állami feladatait és készséggel áll szakmai partnerei rendelkezésére.

Bízom abban, hogy e honlap tartalmának áttekintését követően hamarosan elégedett ügyfeleink között köszönthetjük!

Fekete Gábor
főigazgató


ÉLETRAJZ


Módosítás dátuma: 2015. október 08. csütörtök, 09:11
 


© 2011, Földmérési és Távérzékelési Intézet
1149 Budapest, Bosnyák tér 5.
Tel: 06-1-222-5101, Fax: 06-1-222-5112
Impresszum, Észrevételek, Használati feltételek, Adatkezelési tájékoztató
Közérdekű adatok közzététele, Kapcsolat, Elégedettségmérő űrlap, Webtérkép, Linkek
E-mail: infofomi.hu

Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához.
További információk